Cyril Jolivet
Info
Opleidingen
- Keuken Commis (vis afdeling) Gastronomisch Restaurant les Arceaux 1992.
- Half Chef de Partie Hôtel Sofitel Relais de Sèvres *Michelin Mr B. Turbot 1994-1997.
- Half Chef de Partie Hôtel Martinez La Palme d'Or Cannes 1997-1999.
Restaurants
- Chef-Gerant En Face de Parachute Brussel van 2005-2015, bistrot gourmand genoteerd Michelin vanaf 2009.
- Keuken Chef Toucan Brasserie Luxe Brasserie Brussel 2015-...
Werk
- Sous-Chef Hilton Brussel Rest Maison du Boeuf bij Michel Theurel *Michelin 1999-2002.
- Sous-Chef au Royal Parc Evian Rest Le Royal *Michelin voor de G8.
- Sous-Chef Radisson SAS Rest Sea Grill **Mchelin voor Yves Mattagne 2003-2005.
Bio
Opleiding :
BEPC
BEP-CAP voor keuken
Baccalauréat Professional (Keuken)
Recepten
Geen recepten